E-LEARNING Omgaan met agressie

E-LEARNING Omgaan met agressie
Doelgroep:

POH-S

Organisatie:

Medicamus Academie

Locatie:

Online

Inlichtingen:

Medicamus Academie: nascholing@medicamus.nl of 0341-217217 (optie 5)

Accreditatie:

1

Omgaan met agressie

De e-learning module Omgaan met agressie is een introductie op het onderwerp agressie. In deze training krijg je essentiële handvatten voor de aanpak van agressie. Deze kunnen houvast bieden in situaties waarin agressie een rol speelt. In deze training staat de aanpak van agressie in ziekenhuis omgevingen centraal. Deze is eenvoudig voor andere omgevingen aanpasbaar.

Inhoud:
De cursus behandelt vooral situaties die te maken hebben met agressie in de dagelijkse praktijk. Na het volgen van deze cursus kun je emoties als agressie terugbrengen naar acceptabele proporties. Het theoriegedeelte is opgebouwd uit de onderdelen Inleiding, Omgaan met agressief gedrag, Na afloop en Preventie. 

De cursus gaat in op het bespreken van het incident en de correcte registratie daarvan. Hoe je het beste kunt omgaan met agressie leer je vooral door rollenspellen en praktijkervaring, ofwel door het te doen.

INSCHRIJVEN 
Je kunt je via deze website/app inschrijven. Je ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. Wij gebruiken je emailadres om bij the Competence group een account aan tevragen. Je emailadres zal door hen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Na aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen de inlogcode voor de E-learning.


Locatie:

  • Online
  • n.v.t
  • n.v.t n.v.t