Omgaan met spanning - 21 januari 2019

Omgaan met spanning - 21 januari 2019
21/01/2019 09:30 - 16:00
Doelgroep:

ELV, SEH secretaresse, Triagist

Organisatie:

Medicamus Academie

Locatie:

Bouw & Infrapark

Aanvang:

09.30 uur

Inlichtingen:

Medicamus Academie: nascholing@medicamus.nl of 0341-217217 (optie 5)

Accreditatie:

6 uur

In de training omgaan met spanning gaat het niet alleen om agressie maar ook om spanning in de breedste zin van het woord.

Leerdoelen:

- Herkennen van de signalen van spanningsopbouw bij de patiënt, zowel verbaal als fysiek. Dus zie je de oplopende spanning, waar heeft dit mee te maken, hoe kun je hier het beste op reageren? Op zo'n manier dat het ook nog bij je past.

- Herkennen van de eigen signalen van spanningsopbouw van de medewerker: zicht krijgen op wat er bij jezelf gebeurt, waar dit mee te maken heeft en wat je nodig hebt om weer te kunnen zakken in spanning, zodat je rustig kunt blijven. Dus bewustwording van je persoonlijke ik

- Bespreken van opvang en nazorg: een belangrijk onderdeel, want als je iets hebt meegemaakt wat impact heeft, wat heb je dan nodig van jezelf/je collega's/je teamleider? En hoe ga je zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt? Op welke manier deel je dit met elkaar?

 


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.