Astma - 14 februari 2019

Astma - 14 februari 2019
14/02/2019 18:00 - 21:00
Doelgroep:

Huisarts, POH-S

Organisatie:

Medicamus Academie

Locatie:

Bouw & Infrapark

Aanvang:

18.00 uur ( vanaf 17.30 uur soep en broodje)

Inlichtingen:

Medicamus Academie: nascholing@medicamus.nl of 0341 - 217217 (optie 5)

Accreditatie:

3

Nascholing Astma 14 februari 2019 

Wij nodigen u uit voor een bijeenkomst waar longarts Hans in’t Veen u mee zal nemen hoe de nieuwste inzichten rondom astma op een praktische wijze zal worden vertaald naar de 1ste lijn. Deze avond zal een pragmatisch vervolg zijn op de eerdere bijeenkomst waar door longarts Cas Colder over astma heeft gesproken. Hans in ’t Veen is als longarts werkzaam in het Sint Franciscus Gasthuis en is een veelgevraagd spreker. Ook de landelijke media weten hem met regelmaat te vinden.

Hoewel astma in de praktijk niet zo’n lastige ziekte lijkt, is de praktijk weerbarstig. Bij veel patienten is de astma niet onder controle, terwijl dit niet altjd wordt onderkend door de patient, maar ook niet door de behandelaar. Hoe hier beter zicht op te krijgen, hoe te behandelen en wat zijn de nieuwe inzichten gaan uitgebreid aan bod komen.

 Heeft u specifieke vragen rondom het onderwerp laat dit aan Hennie Veneboer  of Peter Smink weten, zodat zij deze door kunnen geven aan de spreker.

 

 


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.