Training Roos van Leary - in de praktijk 10 december 2019

Training Roos van Leary - in de praktijk 10 december 2019
10/12/2019 18:00 - 21:30
Doelgroep:

Praktijkmanager

Organisatie:

Medicamus Academie

Locatie:

Bouw & Infrapark

Aanvang:

18.00 (17.30 soep&broodje)

Inlichtingen:

Medicamus Academie: nascholing@medicamus.nl of 0341 - 217252

Accreditatie:

0

Training Roos van Leary- in de praktijk.

Tijdens de PRO praktijkmanagement opleiding hebben jullie al kennis gemaakt met de Roos van Leary. Jullie waren daar erg enthousiast over. Terecht, dit communicatiemodel is in onze optiek het meest praktische model, dat je meteen na een training heel concreet, bij elke interactie kunt inzetten.

De Roos van Leary biedt handvatten om sturing te geven aan het gedrag van een ander. Door inzicht in je eigen voorkeursgedrag, kun je inschatten hoe jouw gesprekspartners doorgaan zullen reageren op jou. En door het gedrag van een ander te kunnen typeren, kun je zelf ander gedrag laten zien, waardoor je het gesprek kunt sturen.

Daarmee wordt het dus mogelijk om weerstand, irritatie of zelfs boosheid van je gesprekspartner o mte vormen in volgend gedrag, zonder dat het onecht overkomt. Wat je doet is anticiperen op het gedrag van een ander en daarmee het gesprek in goede banen leidt. Intuïtief versus effectief communiceren.

Door gesprekken te oefenen met een trainingsacteur ervaar je hoe het kan. En door te oefenen* blijft hetgeen je leert voor 75% permanent in je brein opgeslagen. Dat maakt het een effectieve en efficiënte training.

De training wordt gegeven door Catherine Poorthuis van "TraininginPraktijk".

*How the brain learns, David Sousa 2006.

 


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.