POH-GGZ twee daagse Introductiecursus Acceptance and Commitment Therapy  21 januari en 7 juni 2021

POH-GGZ twee daagse Introductiecursus Acceptance and Commitment Therapy  21 januari en 7 juni 2021
Doelgroep:

POH-GGZ

Organisatie:

Medicamus Academie

Locatie:

Bouw & Infrapark

Aanvang:

10.00 uur (inloop 9.45)

Inlichtingen:

Medicamus academie nascholing@medicamus.nl 0341-217252

Accreditatie:

aangevraagd bij de LV POH-GGZ en de V&VN

Introductiecursus Acceptance and Commitment Therapy  

 

Programma

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een recente ontwikkeling binnen de Cognitieve Gedragstherapieën. ACT oriënteert de patiënt op een leven gericht op zingeving, van betekenis zijn, je passie volgen. Door ander gedrag kunnen allerlei gedachten, gevoelens, herinneringen of lichamelijke sensaties op gaan spelen. Iets gaan doen wat nieuw, lastig of ongemakkelijk is vraagt om omgaan met die innerlijke ervaringen. Hiertoe leert ACT de patiënt acceptatie, defusie, in het moment zijn en een observerend perspectief in te nemen.

In deze tweedaagse cursus zullen we stilstaan bij de onderliggende theorie, de zes processen waar ACT uit bestaat en kennismaken met interventies uit de ACT. Cursisten worden uitgenodigd een aantal interventies zelf te ondergaan, zodat zij kunnen ondervinden hoe de ACT processen werken. Van hieruit wordt de brug gemaakt om ACT zelf te kunnen toepassen in de praktijk.

Voor meer informatie over deze 2 daagse training klik hier.

 


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.