Triage met nieuwe triagewijzer onlinetraining - 25 maart 2021

Triage met nieuwe triagewijzer onlinetraining - 25 maart 2021
25/03/2021 19:00 - 20:30
Doelgroep:

Assistente

Organisatie:

Medicamus Academie

Locatie:

Online

Aanvang:

19.00 uur

Inlichtingen:

Mandy Stapper, nascholing@medicamus.nl of 0341 - 217 251

Accreditatie:

2 punten KABIZ

Deze nascholing wordt aangeboden om het gebruik van de nieuwe triage wijzer te oefenen, te stimuleren en je weer meer te verdiepen in de triage.  Tijdens deze training gaan we gebruik maken van verschillende casussen die door ons worden aangeboden maar ook door jullie zelf worden ingebracht. 

 

De inhoud van de scholing is gebaseerd op de nieuwe NHG-Triage wijzer (2020) wij adviseren dan ook om deze te gebruiken tijdens deze training.  

 

De deelname is makkelijk: het kan gewoon online vanuit huis! 

 

 De training wordt verzorgd door Annelies van der Hulst, huisarts en Sandra van Delft, Triagist HAP 

 

Wij vragen je om voor  10 maart 2021per mail aan nascholing@medicamus.nl 1 of 2 casussen/ingangsklachten aan te leveren, die je zou willen bespreken.  

Dit kunnen casussen zijn die je in de praktijk als lastig hebt ervaren of dit kan een ingangsklacht zijn waar je moeite mee hebt of vragen over wilt stellen. 

 

Deze training wordt online gegeven via Zoom. Dit betekent dat je een eigen computer, een laptop of tablet met webcam nodig hebt om aan de scholing te kunnen deelnemen. 

2 dagen voor de scholing ontvang je van de trainer een mail met inloggegevens en een aantal belangrijke voorbereidende aanwijzingen. Hou je mailbox in de gaten en lees de aanwijzingen tijdig door. 

 

 Aanmelden: 

Er kunnen aan elke online bijeenkomst maximaal 10 assistentes deelnemen. 

Is de training vol, stuur een mail aan nascholing@medicamus.nl. Bij meer inschrijvingen gaan we een extra training inplannen.

 

Vragen:  

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Sandra van Delft. 

s.vandelft@medicamus.nl 

 


Locatie:

  • Online
  • n.v.t
  • n.v.t n.v.t