CNS scholing voor "beginners" - 27 oktober 2021

CNS scholing voor "beginners" - 27 oktober 2021
27/10/2021 18:00 - 20:30
Doelgroep:
Huisarts, POH-S
Organisatie:
Medicamus Academie
Locatie:
Bouw & Infrapark
Aanvang:
18.00 uur ( vanaf 17.30 uur soep en broodje)
Inlichtingen:
Medicamus academie nascholing@medicamus.nl Gerja Evink 0341-217252
Accreditatie:
wordt aangevraagd voor 2 punten ABC1

CNS scholing voor "beginners" - 27 oktober 2021

in 2018/2019 hebben we in onze regio het CNS  project gedraaid. Een groot aantal huisartsen en praktijkondersteuners hebben hier toen aan deelgenomen.

Mocht je hier niet aan hebben deelgenomen omdat je toen nog niet werkzaam was in onze regio of om een andere reden, dan is deze scholing voor jou!

 

Inhoud van de scholing:

Wanneer is er sprake van nierschade? Hoe interpreteer ik een eGFR? Wat wordt er van mij als POH/huisarts verwacht als ik een patiënt met nierschade diagnosticeer? Deze en verschillende andere vragen komen aan bod tijdens de scholing 'nierschade voor beginners'. De scholing is een combinatie van het behandelen van theorie en bespreken van casuïstiek en wordt gegeven door Kwok Wai Mui, nefroloog en Margreet Mazier, verpleegkundig specialist

 

Na deelname aan deze nascholing:

  • Heeft de deelnemer kennis van de betekenis van chronische nierschade en het diagnosticeren ervan;
  • Is de deelnemer in staat een patiënt met chronische nierschade te behandelen in de praktijk en weet de deelnemer wanneer er overleg en/of verwijzing naar de 2e lijn nodig is.


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.