COPD carrousel - 12 oktober 2020

COPD carrousel - 12 oktober 2020
12/10/2020 18:00 - 21:00
Doelgroep:

Huisarts, POH-S

Organisatie:

Medicamus Academie

Locatie:

Bouw & Infrapark

Aanvang:

18.00 uur ( vanaf 17.30 uur soep en broodje)

Inlichtingen:

Medicamus Academie nascholing@medicamus.nl 0341-217252

Accreditatie:

3 punten ABC 1 - NVvPO - V&VN

Speeddaten met een longarts, kaderarts longzorg, fysiotherapeut, longfunctieanalist en longverpleegkundige.

 

Tijdens deze nascholing wordt er een korte up-date gegeven omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van COPD en astma.

Daarna ga je samen met de longarts /kaderarts longzorg/ longfunctie analist, fysiotherapeut en een longverpleegkundige in een kleine groep  aan de slag met een casus. Casussen insturen naar:  nascholing@medicamus.nl

 

Medicamus is conform het afgesloten ketenzorgcontract copd verplicht de kwaliteit van de geleverde zorg te monitoren en te bewaken. In het verlengde hiervan wordt de aanwezigheid van minimaal één koppel (huisarts/POH) per aan de ketenzorg COPD deelnemende praktijk nadrukkelijk op prijs gesteld.

Gezien het grote aantal deelnemers aan de ketenzorg COPD binnen Medicamus wordt de nascholing aangeboden op twee data. (20 april en 12 oktober).


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.