Longzorg COPD casuïstiek - 4 oktober 2022

Longzorg COPD casuïstiek - 4 oktober 2022
04/10/2022 18:00 - 20:30
Doelgroep:
Huisarts, POH-S
Organisatie:
Medicamus Academie
Locatie:
Bouw & Infrapark
Aanvang:
18.00 ( inloop vanaf 17.30 met soep en broodje)
Inlichtingen:
Medicamus Academie: Gerja Evink nascholing@medicamus.nl of 0341-217252
Accreditatie:
3

COPD Casuïstiek 

De COPD nascholing staat in het teken van het met elkaar delen van bijzondere, maar ook alledaagse casuïstiek. Doel van deze interactieve bijeenkomst is: te leren van elkaar, maar ook te horen over nieuwe inzichten rondom de behandeling van COPD. 

Medicamus is conform het afgesloten ketenzorgcontract COPD verplicht de kwaliteit van de geleverde zorg te monitoren en te bewaken. In het verlengde hiervan wordt de aanwezigheid van minimaal één koppel (huisarts/POH) aan de ketenzorg COPD deelnemende praktijk nadrukkelijk op prijs gesteld. Om per casus meer tijd te hebben is aantal deelnemer per avond beperkt. 

Je kunt voor de datum in mei of in oktober kiezen.

De avond wordt begeleid door Peter Smink,kaderarts, een longarts uit het St. Jansdal en Nynke Bunskoeke. De bijeenkomst zal worden gemodereerd door Jan-Willem van den Bos.

 

Het is de bedoeling dat per koppel (huisarts en poh) een casus wordt ingediend en gepresenteerd. Het format voor het aanleveren van casuïstiek vind je hier. 

De casuïstiek graag per e-mail toesturen naar nascholing@medicamus.nl

 


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.