Spoedpost Intervisie voor triagisten - 23 november 2023 (ochtend)

Spoedpost Intervisie voor triagisten - 23 november 2023 (ochtend)
23/11/2023 10:00 - 12:00
Doelgroep:
Triagist
Organisatie:
Medicamus Academie
Locatie:
Bouw & Infrapark
Aanvang:
10 uur
Inlichtingen:
Mandy Stapper, nascholing@medicamus.nl, 0341-217251
Accreditatie:
Accreditatie wordt voor 2 punten aangevraagd bij KABIZ

Het doel van intervisie is om er zelf ‘beter van te worden ’en elkaar te helpen ‘beter te worden ’in de uitoefening van het vak van triagist. Het ‘beter worden ’kan gaan over vakinhoudelijke kennis en attitude, vaardigheden en het persoonlijk functioneren van de triagist. 

 

Iedere triagist levert ter bespreking een eigen gesprek aan. Dit betreft een gesprek waarin je de keuze hebt gemaakt om je urgentie af of op te schalen. Het is niet de bedoeling dat je een lastig gesprek uitkiest (taalbarrière, agressie). De gesprekken worden onder leiding van de trainer met elkaar besproken.

Lever je geen gesprek aan, kiest de teamleider een gesprek uit! 


Locatie:

  • Bouw & Infrapark
  • Ceintuurbaan 2
  • 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.